Пайлот Баба у спецпроекті українського телебачення каналу НТН "іноземці"

Липень 2007р.
Читать на русском языке

Я - Пайлот Баба, приїхав до України з Індії. Як духовна особа самадхі йоги подорожую світом і вчу людей вдосконалювати й розвивати можливості їхнього розуму.

Тож, коли мені випав шанс відвідати Україну й Київ, я вирішив, що це дуже велике щастя допомогти вам у духовних пошуках.

Люди тут дуже дружелюбні, їм подобається створювати гарні речі, ви прагнете прогресу й самовдосконалення. Я відчуваю вашу внутрішню гармонійність.

Загалом, Індія та Україна дуже схожі, ви так само східні, як і ми. Схід у нас у крові. Але наші народи обрали два різних шляхи - індуси більше працюють над духовністю, щоб осягнути внутрішню велич, самовдосконалюються сотні років.

Проте українці, як і європейці, дбають про зовнішнє - разом із усім світом розвивають науку: вони знають значно більше про довкілля, ніж про самих себе. І не намагаються контролювати можливостей розуму й тіла.

Гадаю, тепер зрозуміли, як багато втрачають. Тож, як і на заході, останнім часом масово захопилися йогою.

Внутрішній спокій - не політична справа, а дуже приватна. Тому українцям варто піти нашим індійським шляхом - через внутрішнє вдосконалення, до суспільного, а не навпаки, як ви намагалися зробити раніше. Саме це згармонізує Україну і додасть реальної любові. Тут любов стала професійною, ремісничою, як і мир.

Ви повинні зупинитися й зрозуміти, ким є і чого прагнете. Припиніть гратися в любов. Якщо ви настільки передові у світі, чому забуваєте про самих себе, не маєте на себе часу?! Адже досягти справжньої любові й миру можна лише через самопізнання.

Індія вже давно не така бідна країна, як її звикли змальовувати. Я вважаю, що це найпотужніша держава у світі. У нас дуже швидко розвивається економіка, але медійники чомусь спотворюють інформацію.

Так, в Індії і досі існує вплив Великої Британії, але, гадаю, це добре. Приміром, англійська мова допомагає знайти й отримати пристойну роботу. Звісно, є й свої мови, але англійську вивчаємо з початкової школи, і вона дуже поширена.

Індійці давно зрозуміли цінність родинних зв'язків і шлюбу. Ми вважаємо, що кохання саме по собі короткотривале, воно може втекти, наче кінь. Тому в нас заведено обирати пару для дівчини або хлопця сімейною радою - це й запобігає розлученням. Попри парадоксальність, лише така любов справжня.

А танці й співи, які ви бачите в індійському кіні - її відображення. Вона не має нічого спільного з почуттями, які ґрунтуються на побаченнях та сексі: коли люди намагаються сподобатися одне одному, декорують свою сутність. А починають жити разом - гірка правда виходить назовні.

Знаєте, за законом, в індійських родинах може бути лише по двоє дітей, щоб не було перенаселення країни. Проте все залежить від Бога, тож у деяких сім'ях і по 5-ро, і по 10-ро діточок. Влада ж нічого не може вдіяти.

В Україні ситуація протилежна: тут нація старішає, а уряд намагається заохотити тих, хто народжує й виховує більше малечі. Проте омолодити свою країну ви зможете тільки тоді, коли до вас прийдуть реальна свобода та справжня любов.

Ви живете в успішній країні - тут немає війни. Кожен із вас повинен усвідомити, що це його країна, і любити її мов матір. Коли це відчуватиме кожен політик, припиняться бійки за владу, і ви об'єднаєтеся для спільної розбудови держави.

Пайлот Баба з Індії, спеціально для НТН.

Джерело: http://www.ntn.tv/

АУМ - украинский портал ресурсов духовного, психического и физического развития человека Рейтинг Эзотерических ресурсов Numen.Ru - МИР ИСТИНЫ Рейтинг SunHome.ru ТОП-777: рейтинг сайтов, развивающих Человека